Vinduesudskiftning og udskiftning af døre

Hvis du vil sikre dit hus og dit helbred, så er det vigtigt at kontrollere at dine vinduer og døre er 100% i orden. Hvis vinduerne eller dørene er utætte eller rådne, så kommer der vand ind, som med tiden vil føre til råd og forskellige svampe arter, som kan være skadelig både for dit helbred men også for huset.

Tommelfinger reglen er at svamp- og rådskader opstår efter 3 måneder med uhensigtsmæssige forhold, nogle gange tager det flere år. Hvis du sørger for at kontrollere dine døre og vinduer, specielt hvis de er lavet af træ, så er det nemt at undgå en ubehagelig overraskelse. Hvis der trænger vand ind kan vandet ødelægge alle de materialer der er organisk materiale i. Det vil sige træ, træfiberplader, gips, tapet mm. Nogle huset er bygget op i træskellet og er derfor meget udsatte hvis der er utæthedder. Det er naturligvis ikke kun gennem dårlige vinduer og døre vandet kan komme ind. Det er derfor vigtigt at få en tjek en gang om året. Sådan et tjek kan vi også være behjælpelige med. Det koster 495 ekskl. moms og så kommer vi ud og kontrollere at husets tilstand er i orden.

Vi har erfaring med udskiftning af vinduer og døre i mange forskellige materialer. De mest anvendte i nyere tid er træ/alu vinduer/døre. Men for os betyder materialerne ikke det store. Det tager stort set den samme mængde tid at skifte.

Indendørs døre eller vinduer

Har du døre eller vinduer indvendig du vil have skiftet eller etableret nye, så kan vi også sagtens ordne det for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!